Контакти

Набори каструль

Інформація

Набір посуду Hoffmayer HF-436 Збільшити для перегляду

Набір посуду Hoffmayer HF-436

Новий товар

Набір посуду Hoffmayer HF-436

Детальніше

$ 40.00

Оптові знижки

КількістьЗнижкаВи заощаджуєте
2 $ 38.00 До $ 76.00

Інформація

Набір каструль із нержавіючої сталі 12 предметів. ЯКІСТЬ!

Набір стане незамінним помічником для будь-якого кухаря чи господині. Практичний та дуже зручний у використанні. Виготовлений із нержавіючої сталі високої якості. Дев'ятишарове дно, що не окислюється, екологічно безпечний посуд. Хочете порадувати чудовим подарунком своїх рідних та близьких? Даний набір каструль точно впорається з цим завданням

Набір посуду Hoffmayer з 12 предметів виготовлений з високоякісної сталі марки 18/10 - це один із різновидів нержавіючої сталі, до складу якої входить 18% хрому і досить підвищений, порівняно із звичайним складом, вміст нікелю 10%. Саме такий тип сплаву і чистота виробництва гарантує досить високу якість, а також позбавляють метал магнітних властивостей і роблять його абсолютно інертним. jpg?fresh=1" alt="" />

Купити набір каструль

У наборі: чотири каструлі з кришками, ківш з кришкою та сковорода з мармуровим покриттям (термостійке скло з паро -Випуском). Надійне кріплення ручок із заклепками.

  • Виробник – Німеччина.
  • Їхня продукція відома своєю довговічністю та якістю. Каструлі швидко нагріваються та рівномірно розподіляють тепло.
  • Підходять до всіх типів плит. Зручні в експлуатації.

Характеристики:

  • нержавіюча сталь
  • 5-шарове дно
  • Мірна шкала всередині каструль
  • Глянцевий і матовий
  • сковорода з мармуровим покриттям

Посуд випускається німецьким брендом Hoffmayer завоювала довіру покупців не тільки у себе на батьківщині, але й в інших країнах Європи та України. Hoffmayer - це висока якість, довговічність та надійність!

Завдяки цим властивостям такий посуд при взаємодії з кислотами та лужками, що містяться в продуктах, жодних хімічних реакцій не відбувається і жодні шкідливі речовини не загрожують здоров'ю користувача.

>

/p>

Приємна на дотик поверхня; Класичний, гарний дизайн; Ергономічні ручки; Екологічність; < li>Якість матеріалу.

Характеристики набору каструль

Тип: набір Матеріал: Високоякісна нержавіюча сталь Кількість: 12 предметів Можно мити в посу домийній машині Каструлі з багатошаровим дном (5 шарів), забезпечують чудовий розподіл та збереження тепла. Кришки виготовлені з жароміцного скла з клапаном для відведення пари. Клепочная система кріплення ручок як довговічна, а й зарекомендувала себе тим, що ручки не нагріваються разом із корпусом каструлі. Усередині каструль мірна шкала. Набір посуду підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні. Прекрасний вибір каструль для Вашої кухні та звершень Ваших кулінарних шедеврів.

Рекомендації для догляду: strong>

Перед початком використання каструль, вимийте її в гарячій воді із застосуванням рідкого миючого засобу і насухо витріть. Додайте сіль тільки в киплячу воду, щоб запобігти утворенню на дні каструлі білих плям. Вапняні плями та забарвлення можна легко усунути оцтом або розчином лимонної кислоти. Ніколи не використовуйте для чищення тверді предмети, металеві мочалки та порошки, що чистять. < li>Після миття посуду ж витерти насухо. 1" alt="" />

Витонче виглядають і прикрасять Вашу кухню
Стильний набір каструль з кришками, буде родзинкою вашої кухні. Блискучі, із прозорими кришками.

ЗРОБИ З НЕРЖАВЕЮЧОЇ СТАЛІ
Він складається з каструль розміром: виготовлені з нержавіючої сталі. Це екологічно чистий та якісний матеріал.

Легко доглядати та приємно дивитися через кришки
Добре миється. Прозорі кришки виглядають дуже гарно. Через них можна стежити за приготуванням їжі. У каструль дві зручні бічні ручки.
4 розміри каструль та прозорі кришки
Вгорі, на прозорій кришці колечко. За рахунок різних розмірів такий набір можна використовувати як для приготування їжі для одного - розмір каструлі 16 см - 1 літр, так і для всієї родини - розмір каструлі 22 см - 3 літри.

Виробник: Hoffmayer. Фабричне виробництво. Якість, Оригінал.

Комплектація:

  • Каструля з кришкою 24 х 14,5 см - 6,5 л li>
  • Каструля з кришкою 20 х 12,5 см - 3,9 л
  • Каструля з кришкою 18 х 11,5 см - 2,9 л
  • Каструля з кришкою 16 х 10,5 см - 2,1 л
  • Ківш з кришкою 16 х 10,5 см - 2,1 л
  • Сковорода з кришкою - 24 х 7,5 см - 3,4 л
  • Посібник з догляду
  • Упаковка

30 інших товарів в цій категорії: