Контакти

Аксесуари для фото відео камер

Інформація

РОЗУМНИЙ ТРИМАЧ ДЛЯ СМАРТФОНУ З ДАТЧИКОМ РУХУ SMART APAI GENIE 360

Новий товар

РОЗУМНИЙ ТРИМАЧ ДЛЯ СМАРТФОНУ З ДАТЧИКОМ РУХУ SMART APAI GENIE 360?

Детальніше

$ 13.00

Оптові знижки

КількістьЗнижкаВи заощаджуєте
10 $ 10.00 До $ 100.00

Інформація

Спочатку завантажте програмне забезпечення APAI GENIE на свій мобільний телефон, без реєстрації, відкрийте APAI GENIE, потім увімкніть кнопку живлення та утримуйте кнопку живлення протягом 5 секунд, червоний індикатор позначить, що розумний тримач включений. Увімкніть Bluetooth на мобільному телефоні, а потім підключіться автоматично. Ви можете почати легко без складних навчальних програм.?

Розумний тримач для блогерів з датчиком руху, стабілізатором для селфі 360°

для зйомки особи та рухомих об'єктів. Може використовуватися як підставка для селфі зі смартфонами з автоматичним відстеженням, фотографування Vlog Video.

Любіть робити багато фото або знімати креативне відео?
Ви блогер і багато часу приділяєте створенню креативного контенту? Чи поряд немає помічника, який допоможе тримати штатив і натиснути на спуск?
Тоді цей продукт для Вас! Він спростить зйомку і заощадить час.
Розумні? тримач для телефону Apai Genie 360° автоматично відстежує обличчя та об'єкти в русі, коли ви знімаєте відео або ведете пряму трансляцію. Розумні? гаджет з поворотом на 360 ° допоможе створити професійні? відеоконтент не звертаючись за допомогою оператора. Це ідеальні? помічник для створення своїх вологів, стриму та іншого відео/фото контенту.

Утримувач для відстеження руху об'єкта зйомки та створення фото. Якщо ви зіткнулися з проблемою, що ви не можете записувати відео або зробити фото без фотографа, не варто засмучуватися. Розумний тримач для смартфону допоможе вам вирішити проблему, Ваш телефон зможе слідувати за Вами і робити різні знімки та відео. . Коли ви робите рух, розумний тримач для зйомки повертатиме ваш мобільний телефон до того місця, куди ви хочете піти, встановить позицію при зупинці і зробить знімки автоматично у фіксований час 3 секунди. Розумна підставка тримач для смартфона відмінно підходить для зйомок для лекцій, спортивних заходів, презентацій. Смарт тримач для телефону з легкістю зробить групові фотографії, записи відео для Tik Tok, Instagram, Facebook Live, Vlogging. і знімати об'єкти в реальному часі, стежити за переміщенням об'єктів, наприклад, коли собака рухається, мобільний телефон також слідує за собакою, а потім автоматично знімати. Який відмінний сюрприз отримати високу якість професійна Selfie-палка, кожен може використовувати його і полюбить його.

Перевага швидкого підключення по bluetooth і використання зі смартфонами iPhone або Android, Сумісність з iPhone iOS10.0 або новішим, і Android 8.1 або більше.